Oldalak

2009. augusztus 9.

Héééé.... víz és napfény




Az elmúlt héten a Család, a víz és a napfény kerültek előtérbe. A szállásunk Hévízen volt, egy nagyon szép apartmanban laktunk. A képen balra lent, a lépcső melletti kis terasz volt a miénk, két pici szobával egy főzőfülkével és egy fürdőszobával. Hat család fér el kényelmesen a házban. Mi már az érkezésünk napján kihasználtuk a fantasztikus lehetőséget, hogy egy fürdőmedence van az udvarunkon:



Nagyon szépen gondozott kis kert is tartozott hozzá, madáritatóval, sok-sok virággal.

Hévíz gyönyörű hely. Hatalmas szállodák, csodálatos házak és a tófürdő körül nagyon szép park...



Nem igazán vagyunk egy helyben hosszan megülő család, így hát bejártuk a környéket.


Ahol fürödtünk (viszont nem készültek képek, mert a strandra nem nagyon szeretek fényképezőgépet vinni) :
Balatonlelle, Gyenesdiás, Kehidakustány - bevallom ez utóbbi helyen voltam a legtöbbet a vízben, mert olyan jó meleg volt! :o)



Ahol kirándultunk:

Veszprém, állatkert





Keszthely, itt persze találtam egy jó kis méteráru-boltot... ami nem volt nehéz, hisz a sétálóutcában van (ráadásul valamelyikőtök súgott is, de sajnos már nem emlékszem, hogy kinek köszönhetem :o) és a város egyéb gyönyörűségei mellett megnéztük az apró csigaházakból épített parlamentet is:



Sümeg, vár




ahol egy fergeteges műsort is láthattunk
:





Lefelé már inkább mezítláb jöttünk Anitával, mert az út iszonyatosan meredek volt, csúszott és hááát, persze jól is esett a langyos köveken lépkedni:




Vittem magammal a nyaralásra keresztszemes hímzést, hogy majd esténként varrok, de bevallom alig készült belőle valami, mert sokszor este 9-kor még inkább sétáltunk. Jövő héten még itthon leszek szabadságon így most a mosás és vasalás mellett a varrásé lesz a főszerep, mert ismét sok-sok ajándékot kell elkészítenem.