Oldalak

2008. november 2.

Karácsonyi díszek


Már én is készülök a Karácsonyra. Ez idén a foltvarrás megismerése kapcsán sokkal előbb kezdődik, mint a korábbi években. Nagyon élvezem, hogy listát készítek kinek, mit szeretnék adni. Milyen színeket, formákat képzelek el hozzá. Akinek ismerem az otthonát, ízlését - megpróbálom kitalálni, hogy minek örülne, mi illik hozzá. Az elmúlt napokban készítettem néhány karácsonyfa-díszt, de még nem döntöttem el kinek is ajándékozzam. :o) Ha megmarad nekem, az sem lesz nagy baj, mert teljesen véletlenül ez az én otthonomban is jól mutatna a Karácsonyfán.

Mohácson ...



Ma Mohácson jártunk Apukámnál. Gyönyörű volt az idő, ezért elsétáltunk a Dunapartra. Engem mindig megnyugtat a víz közelsége. Nagyon szépek voltak a fák, ahogy az ezernyi őszi szín visszatükröződött a víz felszínén. Nem tértem haza üres kézzel. Séta közben találtam őt, egy négylevelű lóherét. :o) Elgondolkodtam szerencsém lesz? Dehogy!!! Hiszen nekem szerencsém van. Van két gyönyörű egészséges gyermekem, azok az emberek vesznek körül, akiket szeretek és akik szeretnek, van munkahelyem, van hol laknom ... Ugye milyen szerencsés vagyok?
Apukámtól kaptam egy hatalmas szatyornyi cérnát. Egy megszűnt varroda elfekvő készlete. Sajnos nem tudom, hogy ezeket tudom e használni a varrógéphez. Utána kell néznem, hogy van e valamiféle megkötés a cérna vastagságát, minőségét illetőleg a varrógépem leírásában.


"Hatalmas, csöndes tér tartja ölelésében az egész természetet, Téged is." (Eckhart Tolle)