Oldalak

2009. szeptember 18.

Pom... pom...


Pom.... pomm
.
.
.
.
.
.
tralallla... pom.... pom..
.
.
.
.
.
tadadom.... dom.....
.
.
.
.
.
mert ma pom.... pom....
.
.
.
.
.
.
panaszra semmi okom.... kom.....
.
.
.
.
.
.
mert, ma van a születésnapom.... pom! :o)
Nem ment el ám az eszem teljesen! :o) Csak jól érzem magam!
Azt hiszem sok előnye van ennek az életkornak (is)! Az ember lánya - 41 évesen - már megtanulta elfogadni magát - a kisebb-nagyobb hibákkal! Végre - kb. 1 éve - megtaláltam azt a kreatív tevékenységet is, amellyel igazán sok időt töltök, tölthetek, hiszen a gyerkőceim sem olyan picurkák már, hogy állandó felügyeletet és elfoglaltságot jelentenének, de azért még szívesen ülünk le társasozni, kártyázni... azt hiszem ebből nem is lehet kinőni!
És persze ez az a kor, amikor már az ember visszafelé is tekintgethet - mert, hogy van hová bőven - hogy egy kicsit nosztalgiázzon... elgondolkozzon!
És ez az a kor, amikor az ember már köszönetet mond a szüleinek - én a valóságban csak Édesapámnak tudok, de gondolatban Édesanyámnak is naponta megteszem - hogy valamikor réges-régen :o) úgy döntöttek, hogy egy új Életet adnak!
Köszönöm, hogy itt lehetek a Föld nevű bolygón!

"Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem a váratlan örömöket és magaslatokat! Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie! Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek, kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk! Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő bátorsága és szeretete az igazság kimondásához!"

Antoine de Saint-Exupéry