Oldalak

2009. augusztus 16.

Megjöttem

Az elmúlt két napot Anitámmal Budapesten töltöttük. Nagyon sokat mászkáltunk, Adri hősiesen kísérgetett bennünket, nehogy elvesszünk a nagy forgatagban. Már többször voltam a Fővárosban, de néhány napnál többet nem töltöttem el ott egyhuzamban. Azt kell mondjam, én szeretem Budapestet - a nyüzsgést, a rengeteg embert, a sok-sok színt, formát... a számomra különleges közlekedési eszközöket... kivéve a metrót, mert azt valahogy nem szeretem, hogy a föld alá kell lemennem. :o)) És a rengeteg lehetőséget... Valószínűleg persze azért ebben az is benne van, hogy aztán hazajöhetek a kicsit nyugodtabb, csendesebb környezetembe. :o))

Hol jártam az elmúlt napokban?

Benéztünk a Meseboltba, ahol csodálatos anyagok vannak, csak sajnos nem a számomra megfizethető kategóriában, de szívesen gyönyörködtem bennük.
Itt néhány illatos fonalat és egy-két akciós cérnát vettem:



Az Aréna Kiadónál, ahol 400,- Ft volt darabja ezeknek a könyveknek, most akciósan, hiszen a normál áruk 3.000,- Ft körül van:


A Varrógépcentrumban, ahol vettem pótpengét a körkésembe és néhány színátmenetes fonalat:


Az Ikeában, itt néhány anyagot vásároltam:


Ezen kívül jártunk még a "Bolond"-boltban, a Mesebolt melletti gyöngyösboltban, ahol Anitának vettünk gyöngyöket és sajnos potyára - mert pénteken 3-kor már zárva voltak - elzarándokoltunk a Hitec rövidáruhoz is, ahol még mindig hatalmas kiárusítás van, amikor nyitva van. :o))

Rengeteget gyalogoltunk, sokszor villamosozás helyett is! Kellemesen elfáradtunk... így most jó újra itthon. Holnap pedig újra munka, vége a két hét szabadságnak.... nagyon furcsa lesz!!

De előbb még jöjjön egy kis játék, hisz Dora, Mamis, Judit, Kalex és Cicurka is játékra hívtak.

Dora , Kalex és Mamis játékának lényege, hogy 5 dolgot kell felsorolnom, amit szeretek:

1. Imádom az anyagokat, mindent ami textilből van!
2. Nagyon szeretem a gyümölcsöket!
3. Szeretem az erdőt!
4. Nagyon szeretem a házunkat, amelyben élünk és a Családomat!

5. Egyik kedvenc időtöltésem a varrás és a könyvek olvasása mellett a
blogok olvasása!

Úgy látom, ez a játék már körbeért a blogokon, így most nem adnám tovább.

Cicurka és Judit játéka pedig:

Fogd a könyvet , amit éppen olvasol. Nyisd ki a 161.oldalon és másold be a blogodba az 5. mondatot. Add tovább a játékot 5 embernek.

Amit én olvasok:

Jane Austen: Meggyőző érvek

"Miközben beszélt, arra a székre nézett, amelyet nemrégiben Mrs. Clay foglalt el, ami kellőképpen megmagyarázta, mire is utal pontosan; és Anne, bár nem hihette, hogy azonos büszkeség jellemzi őket, örült, hogy Mr. Elliot nem kedveli Mrs. Cayt; és önmagának beismerte, nagyon is bocsánatos dolognak tartja, ha a férfi azért helyesli apja előkelő kapcsolatokra irányuló törekvését, mert ez Mrs. Clayre nézvést kudarcot jelent."


Akiknek én szeretném továbbgörgetni a virtuális könyvjelzőt:
Kata , Bruercsi, Zsukka, Eli, Lidércke