Oldalak

2009. november 8.

Határtalanul
Fantasztikus, élményekkel teli nap volt a tegnapi. Reggel 6-kor indultunk egy kisbusszal... Már a buszon megismerkedhettem a leendő foltos csoporttársaimmal. Meg kellett állapítanom, hogy vidám, cserfes kis társaságba keveredtem... :o)

Amikor megérkeztünk és beléptünk a kiállításra, szemem-szám tátva-maradt. Ennyi gyönyörűséget egy helyen. Csodálatos munkák voltak kiállítva. Fantasztikus látvány volt. Csak egy-kettőt emelnék itt ki, amelyek nekem különösen tetszettek... de persze képtelenség igazán megmondani, hogy melyik volt a legszebb...

A többit a képtáramban meg tudjátok nézni, mert persze a fényképezést sem tudtam abbahagyni...A kiállítás fénypontja számomra az volt, hogy végre személyesen is találkozhattam kedves blogos ismerősökkel Ezkrisztivel, Marikával, Borcsamamával és Mmamával...

Az úton hazafelé már egy jóságos tündér is vigyázott rám, bár akkor még nem tudtam, csak sejtettem, hogy ki van a hatalmas csomagban, amit Mmama ajándékozott nekem a kiállításon.

Bemutatom nektek Jázmint, aki ezentúl a varrásban fog nekem segédkezni... Az egyik kezében egy centi van, a másikban tűpárna ... és képzeljétek 110 cm magas.... dehát beszéljenek a képek:
A kiállítás után volt két óra szabad-program. Mindenki arra ment, amerre gondolta. Mivel a Hősök terén rakott ki bennünket a buszunk, gondoltam a környéken sétálok egy kicsit, egyedül. Annyi sok érzés kavargott bennem egyszerre a látottak után, hogy jólesett egymagam sétálgatni a Hősök terén és a Városligetben. Amikor már nagyon fáztam beültem egy kis kávézóba és egy forró tejeskávé mellett üldögéltem a buszindulásig....Fantasztikus nap volt!!