Oldalak

2010. április 29.

Játék megfejtése

Kedves Játékoskedvű Olvasóim!

Mindannyian helyes megfejtést adtatok, gratulálok. Hétfőn valóban Mmama volt az én vendégem itt Pécsett. Abban a néhány órában, amit együtt tölthettünk csak néhány nevezetességet tudtam megmutatni, de nagyon jól éreztük magunkat. Ugye, Drága Magdi, írhatom így, többes számban? :o))
Gyönyörű ajándékokat kaptam tőle:És persze én is készítettem egy kis meglepetést, egy könyvjelzőt:
Álljon itt most azok névsora, akik ügyesen megfejtették a rejtvényt és holnap reggelig még izgulhatnak, hogy közülük ki lesz az a két szerencsés aki a Mmama által felajánlott egyik ajándékot és az általam készített apróságot majd magáénak tudhatja.

1. Ica
2. Nágel Zsuzsi
3. Silerika
4. Mammka
5. Szömörce
6. Zsóka
7. Ramimami
8. Hencsilli
9. Gina
10. Kriszta
11. Julcsy
12. Levydia
13. Jutus
14. Edina
15. Mariah
16. Sztanev Annamária
17. Ida13
18. Ccsigaház
19. Kaoka
20. Katus
21. Strugamano
22. Szegedi lány
23. Naomi
24. Kriszti
25. Csilla
26. Szilvi

Táska ...
Szerettem volna egy táskát,

- mert eddig ilyen-olyan szatyrokban hordtam a holmimat a Csoportba, ahová szebbnél szebb táskákkal és szatyrokkal érkeznek a lányok

- mert megláttam ezt a pillangós anyagot és amikor kb. harmadszor mentem vissza a boltba, hogy megsimogassam, vettem is belőle

- mert már olyan régen varrtam magamnak

- mert a nyáron varrós-táborba megyek - remélem :o) - és oda is szerettem volna saját készítésű táskát vinni.Kriszti saját festésű "cafatkáiból" néhány levélként született újjá.Mágneszárral záródik és két zsebet is tettem bele, egy kisebbet, de bővebbet és egy nagyobbat és szűkebbet. :o)A fülét hevederből készítettem, de két szélét egy kicsit megbolondítottam a pillangós anyaggal.Itt pedig egy pici részletet láthattok az egyik nyereményből. Ma estig még lehet játszani érte, holnap reggel pedig Anitámmal sorsolunk, mivel lánykám beteg és itthon vagyunk táppénzen.