Oldalak

2010. április 26.

Kirándulás és játék !!!

Vasárnap délelőtt kirándulni indultunk. Az idő ugyan még egy kicsit borongós volt, de mire autóval elértünk Óbányára már ragyogóan sütött a nap. Az autónkat a falu tábla előtt parkíroztuk le, mert a táblán belül már 600,- Ft-ot kértek a parkolásért.


Az erdő hihetetlenül zöld, alul és fölül egyaránt. Csak egy-egy kidőlt fa száraz ágai bontják meg az összhatást.Milyen óriások vagyunk hozzájuk képest:Vagy inkább aprók hozzájuk mérve? :o)A természet figyel bennünket:Békaszerelem:Végig a patak partján haladtunk:

Mivel nem találtunk kiépített pihenőhelyet, sok-sok óra gyaloglás után úgy döntöttünk építünk egyet. Ez volt az asztalunk felülnézetből:Ez pedig a padunk:A mai (hétfői) napom sem volt kevésbé izgalmas, sőt!! Egy nagyon kedves Barátnőm érkezett hozzám. Nagyon-nagyon vártam már ezt a találkozót és a játékom is az ő személyéhez kapcsolódik. Néhány apró, de rá jellemző részletet teszek itt most közzé róla és a tőle kapott csodálatos ajándékokat:

A játék nagyon egyszerű, ki kellene találnotok, hogy kivel töltöttem ezt a fantasztikus napot itt Pécsett!

A megfejtéseket kérem, hogy ne a megjegyzésbe, hanem az abilekuckoja@gmail.com
emailcímre küldjétek. A beküldési határidő csütörtök, (április 29.) 19 óra.

A helyes megfejtők között pénteken délelőtt két ajándékot fogok kisorsolni, tehát két szerencsés nyertes is lesz. Az egyik ajándékot a vendégül látott csodálatos Hölgy ajánlotta fel, a másikat pedig én adom majd! Szerintem érdemes játszani!