Oldalak

2009. január 23.

Kalapos Zsuzsi


Van egy-két kolléganőm, akivel már 18 éve együtt dolgozom, bár a cég közben változott "alattunk". Többen is közülük többet jelentenek mint szimpla kollegina, a kapcsolatunk sokkal inkább Barátság, bár van jó pár évnyi korkülönbség köztünk, de ez sem probléma. Nos G.-nak (nem írnám ki a nevét, mert nem kértem hozzájárulását) a héten volt az 54. születésnapja. Másik kolléganő-barátnőmmel A.-val kitaláltuk, hogy mivel alig mozdul ki otthonról csak úgy szórakozás címen, elcsábítjuk egy csajos délutánra, holnap. Elvisszük moziba... kellemes kis romantikus filmre... aztán egy tea, egy süti... jó kis beszélgetős délután.
Nagyon örült a meghívásunknak. :o)
Gondoltam, hogy valami "maradandót" is tudjunk adni varrok neki egy "képeslapot". Ehhez Kalapos Zsuzsi alakját hívtam segítségül. Nincs még kész a képeslap. Ma rávarrtam már Zsuzsit és a szöveget is megírtam, de a szépítés, alakítás még holnap délelőtt folytatódik.


Elindult



A tegnapi segítségetekkel - amit nagyon-nagyon köszönök - sikerült befejeznem a 3. PIF ajándékot is. Ma útjára is indítottam, Exit várhatja nagy izgalommal. :o))
Amint megérkezett hozzá az ajándék, már képeket is tudok mutatni róla nektek.