Oldalak

2009. július 22.

Evőeszköztartó :o)

Marvika játékra hívott bennünket, abból az alkalomból,
hogy a számlálója hamarosan eléri az 5000-et!
Játszatok vele Ti is!
Bruercsi Dorka lánya olyan gyönyörűen varr 11 évesen, hogy csak ámulok. Bevallom nem gondoltam volna, hogy már ilyen fiatalon is tudnak a gyerekeink varrógéppel bánni - már nem emlékszem, én hány éves lehettem amikor Anyukám lábbal hajtós Singer varrógépét nagy erőfeszítésekkel próbáltam nem hátra elindítani. Anitám is kicsi korától szeretett varrni, de eddig csak kézzel engedtem. A hétvégén viszont elővettem neki a régi varrógépemet, amelyet nem az állapota, hanem a tudása miatt cseréltem le kb. 1 évvel ezelőtt.
Kicsit félve próbálkozott, de aztán hamar kezdett ráérezni az "ízére", hogy mennyivel gyorsabban lehet így haladni a varrással... :o) Az egyenes tartását még sokat kell gyakorolni, de mivel a "csak úgy varrjál" nagyon unalmas megoldásnak tűnt, ezért készített(ünk) egy evőeszköztartót a Nagymamája szülinapjára.





Még nem tökéletes... még nem egyenes... de nagyon nagy élmény volt nekem is (meglátni benne a lassan felcseperedő kreatív "hölgyikét") és Lánykámnak is az első varrógépes alkotás!