Oldalak

2010. január 26.

Kirándulás



Szerencsére a derékfájásom amilyen hirtelen jött szombat reggelre, olyan hirtelen el is tűnt vasárnapra. A Flactor fájdalomcsillapító tapasz nagyon jó volt és persze sokat feküdtem, mert hanyatt fekve egyáltalán nem fájt. A Barátaink invitálásra egy kis kirándulásra indultunk a vasárnapi ebéd után. Az Éger-völgyi tó elég közel van hozzánk, így ezt szemeltük ki uticélunknak. Nyár végén már voltunk itt. Érdekes, most összehasonlítani az akkori és a most készült fotókat. A tó befagyott, a vízesés csodaszép volt, így jégcsipkében:



Most is, mint nyáron felsétáltunk a kilátóig. Mivel itt egy nagy tisztás van, Anita kutyaszánon utazhatott. Nagyon tetszett neki, hogy a Baráti házaspár Bessi kutyája húzta őt, fantasztikus tempóban. (Képeket, majd Anitám blogjában láthattok, ő szeretné megmutatni nektek :o)). A kilátás és a levegő fantasztikus volt:

Jól elfáradtunk a csípős hidegben, így otthon jól esett a meleg szobában hímezgetni. Olyannyira, hogy be is fejeztem a csipkebogyós képet:



Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem egy-egy munka befejeztével olyan nehéz kitalálni, hogy mi is legyen a következő.... No, nem azért, mert nincs mit varrni, hanem mert annyi mindent szeretnék, hogy nehezen döntöm el, melyikbe is kezdjek..

Ma megint megyek a Csoportba. A japán táskám alakulóban van, bár azt hiszem a mérete miatt én nem is táskát fogok készíteni belőle... Nekem az túl kicsi lenne.... Nagyon fontos, mondhatnám "létfontosságú" :o) dolgokat vagyok képes cipelni a válltáskámban és az mind nem férne bele.

Eddig ilyen előlről:


és hátulról (még benne vannak a papírsablonok):