Oldalak

2010. december 8.

Ami még készült


A közös varrásra a csoportunk mindig készül, hogy bemutassunk technikákat, megmutassuk a munkáinkat, akár a készítés folyamatával együtt is. Ilyenkor sok új ismeretre, technikára, ötletre lelhetünk és nem mellesleg beszélgetünk, tombolázunk, eszünk, iszunk.
Mivel már több ilyen pénztárcát is varrtam korábban, a csoportvezetőnk megkért, hogy mutassam meg folyamatában is hogyan készül. Az interneten találtam annak idején én is, így az onnan vett képekkel és leírással próbáltunk segíteni az ez iránt érdeklődőknek Zsuzsa barátnőmmel együtt.


Három tárcát készítettem el teljesen. Ezek közül kettő a tombolatárgyakhoz került.


Aki esetleg még nem ismeri, de szeretné elkészíteni az oldalsávban - pikk-pakk tárca néven - megtalálhatja a leírást. Én továbbra is nagyon szeretem varrni. :o)


Ezt a gyorsan elkészíthető, mutatós kis asztali tartókát pedig én is most hétvégén tanultam meg. Karácsonyig még készítek belőle néhányat, mert jó ajándék lehet akár egy kis csokival, akár egy tusfürdővel "megtöltve".Köszönjük a sok-sok jókívánságot is, Anita meggyógyult, holnap már mehet iskolába én pedig dolgozni.