Oldalak

2009. november 16.

Még néhány zöldség

Sógornőm unokáját tegnap délután köszöntöttük fel a második szülinapja alkalmából. Még szombaton készítettem a már meglévő zöldségek mellé néhány apróságot. Ami nagyon tetszett, a Violini által ajánlott oldalon láttam, a borsó. Hááát, ennek volt a legnagyobb sikere :o))

Készült még egy mesealma, hiszen szivecskék vannak rajta :



Valamint a tojásvarrásnak a könnyített változata, immár tükörtojás formájában :o)

Dia Barátnőm megkért, hogy varrjak neki a régebbiekhez hasonló ceruzatartót, mert az ő gyermekei körében is nagy sikere volt és ajándékba is szeretne vinni egyet. Szintén lovas anyagból kérte. Egy darabig egész jól haladtam vele, aztán elakadtam a körbeszegésnél, mert nem volt otthon színben megfelelő ferdepántom. Mindig nagy csodálattal néztem erre a "termékre", meg a készítőjükre, mert azt hittem, hogy iszonyatos munka és energia az előállítása. Nos, csinálni nem is olyan nehéz, mint a készítés menetének leírását olvasni és értelmezni... :o) Mindenkit csak bíztatni tudok, aki eddig még nem próbálta. Nagyon gyorsan elkészültem vele. Egy saját festésű anyagomban találtam meg a megfelelő színűt és meglepetésemre egész könnyen ment..


Ilyen lett a lovacskás ceruzatartó:




Hírtelen felindulásból kettőt is készítettem, így jutott egy a Meskára is:


Szintén a lovacskás anyagból varrtam egy kis country stílusú neszeszert is, ahol kipróbáltam a "csak úgy" rávarrt applikációt is :o) egy szivecskeként: