Oldalak

2014. június 15.

Rendezgessünk


Már nagyon régóta tervezgettem, hogy rendet rakok a varrodámban. Mivel igen sok mindent sikerült már az évek alatt összegyűjteni ez elég nagy munkának ígérkezett. És valóban az is volt. A kipakolás viszonylag gyorsan ment. Mindent áthordtam a nappaliba.


Ezután jöhetett a fal, a polcrendszer, a parketta lemosása, felmosása. Kicseréltem a pulton a borítást, ami már elhasználódott. Majd jöhetett a visszapakolás. Persze közben jó néhány dologról már eldöntöttem, hogy feleslegesen őrizgetem, ezért két nagy zsákot is megtöltöttem a papír és egyéb hulladékkal. Más lett a rendszerezés is. Most valószínűleg néhány hétig igen sokszor fogom a varrást keresgéléssel megszakítani, mire megtalálom, amit elraktam a tuti helyre. De olyan szép rend lett és tisztaság!



Ballagás





Anitám elballagott a hétvégén. Olyan gyorsan eltelt ez a 8 év. Két napig ünnepeltünk. Pénteken este a családdal (ami nekem már csak a férjem családját jelenti), szombaton pedig Dia barátnőmékkel, mert náluk is ballagott a lánykájuk. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, mert nem mosta el az eső sem a ballagást, sem a vacsorákat. Jöhet a nyári szünet, bár Anita most először mondta, amióta iskolába jár, hogy nem bánná, ha már jövő héten lehetne menni a Leöweybe. :o) Ezt a mondatot majd megmutatom neki november környékén, az első dolgozat közeledtével. :o) Izgatottan várjuk a szeptembert, milyen lesz az új suli, az osztálytársak, tanárok... Jöjjön hát a nyár!