Oldalak

2012. február 1.

Az elmúlt időszak történései

Mostanában ritkán írtam és már kedves varrós ismerőseim is noszogatnak időnként, hogy miért nem? Ígérem, összekapom magam. :o) Varrogatni is az utóbbi időben inkább csak többször keveset. Kicsi, apró munkákat, ami jólesik. Jelentkeztem egy újabb keresztszemes SAL minta elkészítésére is. A házikós, keresztszemes minták mindig is nagy szerelem volt. Még valamikor évekkel ezelőtt Edige által varrt mintákba lettem szerelmes, aki azóta már sokat meg is osztott velem.
Több közös játékba is belekezdtem az idén, sőt van még tavalyról is jó néhány félbehagyott munkám. Engem igazából nem zavarnak a be nem fejezett munkák. Van, hogy valami évekig lapul a fiókban, aztán nagy örömmel veszem a kezembe és jó kedvvel befejezem. Munka után, pihenésként igyekszem olyasmit csinálni, ami feltölt, ami pihentet. Szívesen varrok, keresztszemezek, sok gobelin képet is készítettem már, de szívesen kötök, vagy horgolgatok is. Valószínűleg sokszor nem is annyira a végeredmény okoz örömet, hanem inkább a készítés folyamata, de biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk így ezzel. Az pedig csak hab a tortán, hogy egy-egy közös varrás - az interneten - milyen sok embert kovácsol össze, mennyi új ismeretség.

Már jó néhány napja megérkezett Ágiéktól a szuper nyereményem. Nagy örömmel fogom használni őket. Talán sikerül velük a rongyos-zsákomat kicsit leapasztani.




A hétvégén egy csudajó helyen voltunk a gyermekeimmel. Pécsett a Zsolnay negyedben nyílott a Labor. Olyasmi ez, mint Budapesten a Csodák palotája, csak kicsiben. :o) Jó néhány órát eljátszottunk a fizikai törvényeket is bemutató, érdekes tárgyakkal. Érdemes mindent kipróbálni, bár vasárnap délután volt olyan "játék", amelyhez még sorba is kellett állni, de megérte. Csak ajánlani tudom, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Akció

Eredeti ár: 4 169 Ft
Akciós ár: 4 235 Ft (--2%)akciós ikon
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását kísérleti eredmények igazolják. Élettanilag fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. Alkalmazásával megelőzhetők és megszüntethetők... tovább>>
Kiszerelés:4x30 ml



Ma Béres Cseppet keresgéltem az interneten. Az árára voltam kíváncsi. Először, azt hittem, hogy rosszul értelmezem a látottakat. Ti is azt látjátok, amit én? Lehet, hogy már az akció szó jelentése sem a régi?!