Oldalak

2011. január 27.

Ajándékot kaptam

Megérkezett Gina-tól a nyereményem, amelyet a guruló centi játékánál nyertem. Élőben még szebb ez a neszeszer.
Hátul egy plusz kis zseb van rajta, amely gombbal záródik.


Egy rózsás, felakasztható faliképet is kaptam:


Nagyon köszönöm Gina! Gyönyörűek az ajándékok. A játék most épp nálam jár, ha van kedvetek csatlakozni a "gurulós" játékhoz, jövő hét végéig még van rá lehetőség.
Már napok óta csodálom az egyik növényemet otthon, amely számomra teljesen váratlanul, így a tél közepén virágba borult. Móni barátnőmnek volt ilyen növénye még a közös munkahelyünkön - óh, de rég volt :o) - de nem emlékszem, hogy valaha láttam volna virágozni. Aprócska rózsaszínű virágok, fürtökben lógnak lefelé és még rengeteg bimbó van rajta.



A növényke külön érdekessége, hogy az összes levelén körben a "gyerekei" üldögélnek csak arra várva, hogy valaki véletlenül meglökje őket és lepottyanhassanak. (Nálunk az előszobában az elég gyakran előfordul.) Mivel apró kis hajszálgyökerek vannak rajtuk, a leesésüket követően - persze ha sikerül a cserépben landolniuk - szinte néhány nap alatt máris megerednek és csak nőnek és nőnek. Érdekes módja ez a szaporodásuknak, ugye? Sajnos a nevét nem tudom, szívesen veszem, ha valaki megosztja velem.