Oldalak

2008. december 17.

És IGEN IGEN IGEN



Ma végre megérkezett Edit - hez az ajándékom! Hahhhh, el sem hiszem. Micsoda megkönnyebbülés és micsoda öröm. Már csak az járt a fejemben, hogyan fogom tudni mindazt újra összerakni, amivel szerettem volna meglepni ...
Nagyon köszönöm mindannyiótoknak, hogy szorítottatok nekem és izgultatok értem(tünk).



"Bizony, valóra válhatnak a tündérmesék, ha elfogadjuk gyarlóságainkat, ha bátorsággal, erővel, állhatatossággal és fenntartás nélkül kitartunk mellettük, és talán ránk mosolyog a szerencse." (Jane Green)


Megjöttem a postáról ...

(a kép eredeti helye: mozart.blogol.hu/?d=2007-6)



Voltam a postán ebédidőben. (Kicsit olyan kezd lenni, mint egy brazil sorozat... jaaaaaj, csak ne legyen még 1568 részes.) Nagyon kedves hölgy fogadott az ügyfélszolgálaton. Rögtön kinyomtatta az ajánlott levelem útvonalát. Mivel nagyobb darab a szentem - mármint a levelem - a csomagospostás kapta meg kiosztásra 9-én. Sajnos aznap már nem tudta kézbesíteni, ezért visszavitte a csomagelosztóba, ahol - mivel rengeteg munka volt, van így karácsony táján - csak 16-án, azaz tegnap kapta meg újra a csomagospostás, hogy kézbesítse a címzettnek.

A hölgy a postán nagyon kedves volt és felajánlotta, hogy természetesen nyújthatok be kárigényt, ha gondolom.... nem gondolom. Egyrészt, mert amúgy sem vagyok egy reklamálós, panaszkönyvbe írogatós típus :o( meg, azért sem mert nem ez fogja megoldani a problémát. Én csak azt szeretném, hogy az ajándék még karácsony előtt célhoz érjen.

Tehát, ha az égiek velem vannak - remélem nincsenek ők is túlzottan elfoglalva :o( - akkor ma megkapja az én párom az ajándékot!

Szorítson nekem mindenki erősen - aki csak ráér. :o))


Köszönöm!

Szomorú vagyok... lehet, hogy elveszett??

Múlt héten hétfőn adtam postára - ajánlott levélként - kihúzott páromnak a Karácsonyi ajándékot. Olyan sok szép dolgot vásároltam... és készítettem. Még mindig nem kapta meg.

Nagyon szomorú vagyok... :o(((
Ma megyek a postára, hogy kerestessem... Annyira szeretném, ha meglenne... ha ma jönne egy levél... hogy: Igeeeen! Megérkezett!

De most még szomorú vagyok és elkeseredett ...


“A megpróbáltatásban csak a legelszántabb bátorság segít. A lélek élvezi a bátorságot, és elfelejti, hogy töprengjen a bajon.” (Stendhal)