Oldalak

2010. augusztus 30.

Már vannak



arcok, mosolyok, hús-vér emberek a blogok mögött. Sok kedves ember, barátságos ölelések, egymásracsodálkozások... Ez volt számomra a legnagyobb értéke a blogtalálkozónak.


Reggel 3/4 5-kor keltem, hogy mire Lidércke értem jön, elkészüljek. Még elmentünk Moliért, majd irány az autópálya. Útközben még felvettük Erzsit és igazán jó hangulatban érkeztünk meg a fővárosba.


Nem mondom, hogy nem izgultam, amikor beléptünk az épületbe Lidérckével, Molival és Erzsikével. Viszont Gina üdvözlete, miszerint: - Te vagy Abile, megismerem a fejedet a blogos fényképedről! :o)) máris oldotta a hangulatunkat. Azóta is azon gondolkodom, hogy jó e, ha egy foltvarrót a fejéről ismernek meg egy ilyen találkozón! :o)))


A teremben már sokan voltak és igyekeztem nem túl feltűnően olvasgatni az éppen felém közeledők kitűzőjét. Volt akit sikerült hamar beazonosítani, volt akivel egymásra csodálkoztunk... és volt akit vártam, hogy tudunk beszélni néhány szót, de az idő rövidsége miatt elmaradt...

Az én csereajándékom Ahama-hoz került, én pedig Dite-től kaptam egy csodás szettet. Sajnos a fényképekkel még adós maradok...

Összességében nagyon kellemesen telt el a délelőtt!

Mégegyszer, itt is köszönet a szervezőknek, hogy megteremtették ezt a lehetőséget.

Mielőtt hazaindultunk volna még elmentünk az Ikeába...

Fél 11-kor értem haza.

Fárasztó, de nagyon szép, emlékezetes nap lett 2010. augusztus 28., az I. Országos Kreatív Blogtalálkozó!