Oldalak

2009. január 10.

Születésnap


Az én nagyfiam, Dávid ma 17 éves. A nagy felfordulás közepette elkészült a kedvenc ebédje. Rántotthús, sültkrumpli, uborkasaláta. A képen nem az ő tortáját látjátok, mert sajnos nem fényképeztük le. Viszont megvicceltük, mert az 1-es és 7-es gyertyákat felcseréltük, de nem esett kétségbe :o), hogy 71 éves lett.

A kuckóm már egész "kuckóformájú" lett ma.








A megfáradt Mesterembert is sikerült megörökítenem, bár nagyon ellenkezett. Nem szereti, ha fényképezem.




Mostanra már a gyerekeim is veszekszenek, hogy melyiküké legyen ez a jó kis kuckó. Még a szobájukat is felajánlották cserébe.

A nagyon koszolós munkák elkészültek. Így most nekilátok a takarításnak. Ma ameddig bírom, aztán holnap egész nap...


Por mindenütt




Itt tartunk most. Ez a téglapor ... mintha piros liszttel szórta volna valaki tele a házunkat. Ami nagyon meglepett, hogy képes felfelé is szállni. Azt gondoltam, hogy alul majd minden poros lesz, ezért ott ki is pakoltam. Na de hogy felfelé ment belőle. A nappaliban mindenen vastagon áll a por. A gombostűk feje poros lett...
Úgy döntöttem inkább varrok. Amíg nincs kész az összes réselős munka, addig hiába is állnék neki a takarításnak. Így legalább készülnek a PIF ajándékok. A varrógépemet nagyon óvom a portól, nehogy baja essék... a többit majd szépen lassan. Egyenlőre még nem idegesítem magam, bár azt nem mondanám, hogy nem zavar.