Oldalak

2008. november 8.

Foltoskodás előtti időszámítás






Szeretném nektek megmutatni, mit is csináltam esténként addig, amíg nem találtam rá a foltvarrásra. A képek nem sikerültek túl jól, mert ezek már a nappalink falát díszítik bekeretezve és sajnos a fotómasina visszatükröződik bennük. Persze azért ez a szerelem sem szűnik meg, csak kevesebb idő jut most rá. A keresztszemest most is előveszem esténként, tévézés közben.

És szatyor újra ...


Ma ismét egy ajándék-szatyrot készítettem, kord anyagból. Szintén szülinapi ajándék lesz, egy kedves kolléganőm ünnepli a születésnapját hétfőn, őt fogom meglepni vele. Ezt már sikerült béléssel is ellátnom, amiben egy kis zseb is van.
Fülének elkészítését Cicvarek blogjában olvastam, ami nagyon tetszett, hogy két különböző anyagból van összerakva. Sajnos a kifordításával elég sokat bajlódtam. Először a jó öreg fakanalas trükköt próbáltam meg alkalmazni, de ez nem sikerült. A másodiknál egy biztosítótűt szúrtam az egyik végébe és azt bújtattam vissza saját magába, így fordítottam ki. Ha valaki esetleg tud ezeknél egyszerűbb és kevésbé izzasztó módszert szívesen fogadom.