Oldalak

2009. június 16.

Nyári pöttyös


Tegnap délután nagy lendülettel nekiláttam a nyári fölső(k) varrásának. Még tavasszal láttam a C&A-ban olyan fölsőt, amely téglalap alakú volt szétnyitva, minden extra nélkül csak a két oldalánál egy-egy kis részen levarrva. Már akkor nagyon tetszett. Nos, ebbe vágtam bele tegnap, szabásminta nélkül... Azt hittem sity-sutty megvarrok gyorsan hármat is. Háááát, ez nem jött össze! Ez az egy készült el. A nyakával bajban voltam, hogy mit is csináljak a kivágással. Először a saját anyagából gondoltam rátenni egy szegőt, de még vetex-szel sem lett volna elég tartása. Aztán kitaláltam, hogy varrok rá hozzá illő szalagot és ezt díszítem rávarrt gyöngyökkel. Ez sem tetszik igazán... A következőhöz ki kell találnom valami okosságot. Szívesen várok ötleteket is ez ügyben! :o)
A mell alá varrtam még egy bújtatót is, ez csak az oldalvarrásig megy, szalagot fűztem bele így lehet egy kicsit behúzni...
Így a vállfán nem annyira mutat... én azért ennél sokkal jobban kitöltöm :o)) Akár fehér, akár narancs spagettipántos fölsőhöz is fel tudom majd húzni.