Oldalak

2009. szeptember 20.

Elkészültem




Annyi sokat "bírkóztam" a mappatartó táskával, hogy Anitát elcsaltam egy kis sétára itt a környékünkön, hogy kiszellőztessem a fejemet! :o)






Bár nem volt hosszú a séta, de higyjétek el nem is kis lagymatag sétikálás itt nálunk. Egyrészt, mert az utcánk "teteje" iszonyatosan meredek...





másrészt, mert ha az alvállalkozó, a fővállalkozó, az útépítő munkások, stb., stb., és az időjárás is kegyes lesz hozzánk, akkor néhány hét múlva új utunk lesz... No, de addig még ilyen:




Autóval egyáltalán nem, gyalog pedig csak túracipőben ajánlatos erre közlekedni! :o)

És a fejszellőztetés után elkészült a táska is!





Némi akupunktúrás kezelésben is részesültem amíg teljesen összeállt, mert a legváratlanabb helyeken és legváratlanabb időben szúrt belém egy-egy gombostű! :o)

A valóságban bordó anyag a fényképen valamiért lilás színűnek látszik! Pedig vakut sem használtam! Ki érti ezt?? :o)

Köszönöm

Drága BlogBarátnők és BlogBarátok!

Nagyon köszönöm a sok-sok jókívánságot, kellemes meglepetés volt és nagyon jól esett, hogy ilyen sokan hagytatok megjegyzést az előző bejegyzésemhez!

Ajándékként szeretném nektek megmutatni ennek a nagyon szép lepkének a fényképét... míg én teregettem az udvaron folyamatosan repdesett virágról-virágra, kiélvezve még az őszi napsütést, mint ha csak kérte volna, hogy fotózzam le, úgy pózolt ott:





És ha már ajándék, szeretném megmutatni egy-két meglepimet nektek, amelyeket a szívemnek kedves emberektől kaptam:

Ancsi Barátnőmtől kaptam ezt a gyönyörű kosarat, amely mostantól a cérnáim lakhelyéül szolgál:






Férjem a kedvenc virágommal lepett meg:



Óvónő Barátnőmtől ezt a fonalrendezőt kaptam, még nem sikerült teljesen feltöltenem, mert elég sok idő mire feltekergetem a fonalaimat :o)



Móni Barátnőmtől Kanadából virtuális ajándék érkezett - sajnos még mindig nem sikerült hazajönnie, nem is olyan egyszerű a papírokat elintézni :o( - gyönyörű anyagokat vásárolt nekem:



Anitám rajzolt nekem, Dávidtól pedig csokit és egy hatalmas bögrét kaptam. Hmmm... valóban elég keveset iszom... No, de majd ezután! :o)


Szombaton Anitám szülinapi buliba volt hivatalos az egyik kis osztálytársnőjéhez. A már jól ismert "ebédjegytartót" készítettem el az ünnepeltnek, a kedvenc színeivel:



Mivel a Fiúk ezen a hétvégén is versenyeznek, a szombat délutánt egyedül (de nem magányosan! :o)) töltöttem. Elég jól haladtam a hatalmas táskával, amelyet a vízhatlan anyagból készítek. Ma még belekerül a cipzár és rákerül a füle is! Holnap talán már tudom is vinni a Gazdájának, aki művészeti szakközépbe jár és a rajzmappájára szeretett volna egy táskát...





A következő munkámhoz a segítségeteket szeretném kérni. Talárhoz kellene egy ilyen
sapkát készítenem:



http://energy.hu/index.php/cegeknek-szervezeteknek/talar-galeria.html


Ha esetleg valakinek lenne ilyen szabásmintája (az interneten sajnos nem találtam), vagy ennek hiányában némi adat a méreteit, kiszabandó részleteit illetően, nagyon örülnék neki és előre is köszönöm!