Oldalak

2009. november 18.

Köszönöm

Köszönöm mindenkinek, aki szorított nekem, hogy a csomagom ideérjen. Tegnap este megérkezett. Sajnos képet még nem tudok róluk mutatni, mert nagy lendülettel mindjárt ki is mostam őket, de amint megszáradtak mutatom. :o)




És ha még nem unjátok, akkor a mai olvasgatásomból egy cseppnyi:

"Milyen kivételes ajándék a mosoly! Hiszen nem kerül semmibe, de szívmelengető. Csak egy pillanatig él, de az emléke megmarad. Örömet szerez, és táplálja a jóindulatot. Kiváló ellenméreg irigység és rosszindulat ellen. Biztatást ad a csüggedőnek, erőt önt belé. Nem lehet megvenni, kölcsönkérni, ellopni, nem jelent földi javakat senkinek mindaddig, amíg önként és jó szívvel meg nem ajándékoznak vele. Ha valaki túl fáradt ahhoz, hogy rád mosolyogjon, nézz rá derűsen, mert senkinek sincs nagyobb szüksége a mosolyra, mint annak, aki már nem tud mosolyogni."

Dale Carnegie


Valahol, valakinél olvastam egyszer, hogy a fénymásolópapír csomagolópapírja alkalmas valamire a foltvarráshoz. :o) Tudtok esetleg segíteni, hogy mire lehet felhasználni? Félretettem jópárat... és nem tudom, hogy mire... :o)