Oldalak

2009. december 17.

A héten történt

Egy kicsit zsúfoltabbra sikerült ez a hetünk Anitámmal, mint ahogy terveztük.

Kedden az Eurodance tánc-csoporttal (ahol immár 5. éve táncol) lépett fel a Karácsonyi táncgála keretében a Pécsi Ifjúsági Házban.

Mivel a fényképezőgépem sajnos otthon maradt a konyhaasztalon (pedig odakészítettem :o() - ezért a fotókat az Eurodance honlapjáról hoztam Nektek, de ott a többi fellépőről is jóval többet láthattok.

Szerdán egy rajzpályázat díjkiosztójára voltunk hivatalosak. A rajzpályázat témája a Karácsony volt, ahová 200 rajz érkezett és ezek közül 50 kapott díjat is. Anita is a szerencsések között volt és a Bóbita Bábszínházba szóló kétszemélyes belépővel jutalmazták.

Sajnos a fényképezőgép ez alkalommal sem volt velünk, de itt meg tudjátok nézni a Pécs Tv által felvett anyagot.

A héten még karácsonyi vásár zajlik az iskolában délutánonként így elég későn keveredünk haza... Lesz mit kipihenni a téliszünetben, de bevallom én nagyon büszke vagyok a kis Hölgyre :o) hogy ilyen sok mindent csinál szívesen a szabadidejében.


Újabb díjat kaptam Elitől, amit nagyon szépen köszönök!

A szabályok szerint 7 dolgot kellene írnom magamról, de mivel ezt már megtettem egyszer itt a blogon és ezek most is érvényesek rám, ezért ezt most nem tenném. Viszont továbbadom hét embernek, bár a 7x7 is simán menne, mert nagyon sok szép, kreatív blogot olvasok, amikor csak időm engedi.
Akiket most megajándékoznék a díjjal: