Oldalak

2011. április 1.

Dejóóó...


... volt ez a péntek. Szabadságon voltam ma és olyan sok minden belefért a napba. KicsiKatónál olvastam a múltkor az ehető virágjáról. "Megkívántam tőle" és ma el is készítettem ebédre. Mivel ebből a mennyiségből két virág készül, az egyikbe túrós-tejfölös-lilahagymás-szalonnás tölteléket tettem, a másikba pedig paradicsomos-olivabogyósat. Hmmm... nagyon finomak voltak és a családnak is ízlett. Ami még nagy előnye, hogy igen hamar elkészül, a kelesztés ideje alatt pedig ragyogóan lehet takarítani. :o)



Újabb ajándékom is érkezett ma postán, ezúttal Hencsillitől. Szintén "kristálygomba-köszönet"-ként. Nagyon kedvesek vagytok kristálygombámat továbbnevelgetők, de igazán nem ez volt a szándékom, csak segíteni szerettem volna!!


Mutatok még valamit, ami a postán érkezett:


Ugye, milyen gyönyörűek? Amióta véget ért a tűzőtanfolyam, az jár a fejemben, hogy hol lehetne gépi hímzőcérnát vásárolni. Legalább egy szemet, hogy kipróbáljam. Pécsen sajnos még nem találtam. Az interneten bogarászva találtam rá az Amann cégre, akik ilyen cérnákat és persze a gépi hímzéshez szükséges egyéb más csodadolgot is forgalmaznak. Az árak nem épp alacsonyak, de még nem a csillagos ég kategória. Viszont nem lehet - és nem is érné meg postaköltséggel - egy szem cérnát rendelni. Kértem tőlük ingyenes katalógust. Fantasztikus színvilág. Kedden el is viszem a csoportba, talán a többiek is kedvet kapnak a rendeléshez.

A szabadság nem telhet el varrás nélkül. Anitám volt Tanító nénije rendelt tőlem két nyuszit. A legújabb Praktika magazinban látott egy hatalmas nyuszipárt. Az arcát némiképp módosítottam. A fiúcska már elkészült, a kislány "alkatrészei" is megvannak, holnap már csak össze kell állítanom, aztán készülődhetek a Húsvéti vásárra Teca-mamához!



Szeretném megköszönni mindannyiótoknak az előző bejegyzésemhez tett őszinte hozzászólásaitokat. Megnyugvás számomra, hogy nem a játékos kedvetek veszett el, inkább a szabadidőből lett kevesebb sokunknak. Sokan írunk blogot, van aki régóta, van aki még most kezd ismerkedni vele, de egy dologban bizonyosan egyetértünk. Nem csak magunknak írjuk ezt a naplót, hanem egymásnak... Mindenkinek jólesik ha kedves hozzászólások, játszótársak akadnak a nagy virtuális térben! Én is örülök, ha itt vagytok... :o)