Oldalak

2009. február 24.

Blogbarátnők


Egy nagyon kedves ajándékot kaptam ma Edigétől és Zsukkától. Köszönöm, hogy rám gondoltatok.
"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Nem a pénz a mozgatórugó. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."



Nagyon örülök, hogy alig néhány hónapja belefogtam a blogírásba. Sok "ismeretséget" kötöttem így hasonló érdeklődésű lányokkal, asszonyokkal, akiktől nap mint nap sokat tanulhatok, sok ötletet meríthetek, tanácsot, segítséget kérhetek. Sajnos személyesen még alig ismerhetlek néhányatokat, de remélem, hogy személyes találkozás is lehet majd a blogbarátságokból.
Mivel 8 embert kell - a játék szabályai szerint - megjelölnöm, akivel Blogbarátságba kerültem - bár ennél jóval többen vagytok - így én attól függetlenül, hogy járt e már náluk a játék, őket választottam:

Leda

Silerika

Zsukka

Edige

Noémi

Cicurka

Kata

Exit

A mai napnak van egy számomra megdöbbentő híre is:

Meghalt a gmail.com
Index
2009. február 24., kedd 11:30
Kedd délelőtt nem sokkal 10 óra után az egész világon elérhetetlen a legnépszerűbb levelező webes felülete.
"No gmail, no life" - írta egy twitterező. Milliók nem férnek hozzá emailjeikhez kedd délelőtt, mert elérhetetlen a világ legnépszerűbb levelezőszolgáltatása, a Gmail. A fennakadás okát egyelőre nem tudni. A Google egyéb szolgáltatásai, így a Google Docs továbbra is működnek.
"Tisztában vagyunk a Gmail-problémával, amely számos felhasználót érint" - írja a Google a levelező supportoldalán. "A gond kb. hajnali 1 óra 30 perckor [magyar idő szerint 10:30-kor] keletkezett. Keményen dolgozunk a megoldáson, és a fejleményekről tájékoztatást nyújtunk. A kényelmetlenségért elnézést kérünk."


Nagyon remélem, hogy nem tart sokáig, mert én csak ezt használtam a bloghoz csak úgy, mint a tesz-veszen, illetve Kanadában élő Mónika Barátnőmmel is ezen szoktuk tartani a kapcsolatot.