Oldalak

2009. március 30.

Állatfigurák spatulából


Anitáék ma kézműves szakkörön spatulából csináltak állatfigurákat. A kezük zsenilía drótból van, az arcuk papírból.Ezt a Micimackót is szakkörön rajzolta, szabad kézzel ugyan, de egy kép volt előtte, amiről "másolta", nem saját ötlet :o)


A hétvége igen rövid volt, hiszen szombaton is dolgoztunk. Délután itt volt a Húgom, átadtuk neki az ajándékot. Szó szerint idézem:
- Hűűű, de tuti, akkor most egyedi táskával villoghatok az egyetemen! :o)

Vasárnap délelőtt az "ippeg csak" takarítást részesítettem előnyben, aztán ebédfőzés. Délután pedig pihenés képpen elbújtam a kuckómban egy kis varrogatásra. A múltkor, a szomszédból hozott fűzfaágakból fontam néhány koszorút - még nem díszítettem fel őket - és az egyiket nem jól fogtam körbe, így szétugrott. Teljesen jó kis hintát formázva. Erre jött az ötlet, hogy mi lenne, ha hintázna rajta valaki.
Nos, ő lesz az, tegnap délután varrtam:Egy réteg táskamerevítő van az anyagok alatt, valamint egy natúr vászon, amit még valamikor én festettem meg teával. Ő kerül majd a hintára, mutatom, ha elfoglalta a helyét!

Munkából hazafelé ezeket az anyagokat vásároltam ma! A méhecskés-virágos métere 250,- Ft volt, a tyúkos 550,- Ft. Nagyon megtetszettek... nem tudtam ott hagyni őket :o)


És hogy a következő néhány évtizedben is legyen mihez nyúlni, Móni Barátnőm Nővérén keresztül jutottam nagyon sok hasznos aprósághoz (sajnos ismét egy megszűnő varroda készleteinek kirásusítása) !!

cipzárak

cérnák


zsinórok, gumik


csatok, zsinórvégek

Köszönöm Ildi! :o))