Oldalak

2014. július 20.

Tábori jelentés

Az idei faddi tábor is nagyon jó volt, ahogy mindig is. Semmihez nem hasonlítható az az érzés, amikor összejövünk alkotni. Három nap a varrógép mellett, jó társaságban. Megtanultuk a lyukas technikát, amellyel aztán táskát, terítőt készítettünk. Az idő éppen kellemes volt a varráshoz.


 A táskám ilyen



a terítőm pedig ilyen lett:



A táborból vasárnap délután jöttem haza, este pedig Anitámmal utaztunk tovább Budapestre. Ott is fantasztkus három napot töltöttünk el. Első nap állatkertezés... kedvencem ez a csókos szájú volt. :o)


Második nap a Parlamentet néztük meg kívül-belül.


A városnézés után belefért még az időnkbe egy kis gyöngyboltozás, gomb-boltozás és nagy örömömre eljutottam végre Cserhegyiékhez is. Már nagyon sokat hallottam róluk és vágytam rá, hogy egyszer beléphessek a boltjukba. Szebbnél - szebb anyagok, hihetetlen árukészlet. Valószínűleg ilyen lehet a foltvarró menyország is.


Harmadik nap délelőtt még elmentünk az Ikeába. Rengeteg élmény, jó hangulat... így telt el 1 hét. Köszönet érte a táborozóknak és Adriennek, aki Budapesten szállást és kíséretet biztosított nekünk!