Oldalak

2011. december 12.

Békuc


Ez a kedves kis békafiú egy kolléganőm rendelésére készült. Szintén a Bohókás textiljátékok c. könyvből. Egyre inkább szeretek figurákat varrni. Szeretem, ahogy kialakul a karaktere, az arca, keze, lába... Aztán jó móka felöltöztetni. Óh... boldog gyerekkor! :o)


A kezei gombos megoldással rögzülnek a testéhez, így mozgathatóak vállban is.



Ez itt pedig a csinos kis gatyója. A könyvben rögzítve volt a testéhez. Én inkább fűztem bele egy vékony kis bőrcsíkot, így akár bővíthető is későbbiekben a "ruhatára", ha majd a kis gazdája megunja.



A múlt héten megérkezett Bruercsitől a nyereményem is. Fantasztikusan szép (ami sajnos a fotó minősége miatt nem annyira látható). Mérete ellenére még kényelmes a viselete is. Nagyon köszönöm Erika!



Nagyon sokat varrok mostanában. Készülök a vásárra, amely a Vásárcsarnokban lesz, 18-án délelőtt. Nem csak a varrással készülök, hanem lelkiekben is. Apu halála óta nem voltam árusítani. Nem kívánkoztam nagy tömegekbe, nem tudtam ráhangolódni a vásári hangulatra. Azt hiszem most sem lesz könnyű. Még mindig jólesik magamban lenni - otthon is sokszor vonulok félre a családtól a varrókuckómba -, szeretem a csendet, a nyugalmat magam körül. De lassan vissza kell térni a mókuskerékbe... nagyon lassan.