Oldalak

2010. január 9.

Boldog születésnapot!



El sem hiszem, hogy az én kicsi fiam, aki 1992. január 10-én 3200 grammal és 51 cm-mel jött a világra (4 héttel a vártnál korábban) ma már 183 cm magas és 67 kg. :o)) Remélem nem haragszik meg rám, hogy ilyen bizalmas információkat közöltem róla :o))

Boldog szülinapot Dávid!


Nem is hinnétek, hogy milyen óriási, világra szóló szülinapi bulit szerveztünk neki. Nem volt könnyű, hiszen már évek óta folynak az előkészületek erre a hatalmas rendezvényre. Sok neves színész és zenész is ott lesz a szülinapi partyn :o)). Még az M1 is élőben fogja közvetíteni és a Húga, Anitám is fellép a tiszteletére! No, jó!! Nem nagyképűsködök tovább... bevallom nem az én érdemem a szervezés.... csak a véletlenek összjátéka.... Reméljük, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk a holnapi Európa Kultúrális Fővárosa megnyitóján!!

A héten volt a foltvarró tanfolyam utolsó előtti foglalkozása. Ezen a repülő vadlibák gyorstechnikával való elkészítését tanultuk meg, aminek a segítségével egyszerre négy egyforma vadlibát tudunk elkészíteni.



A foglalkozás témája volt még a foltmunkák hátlapozása, felfüggesztése, dokumentálása, tárolása, mosása, szárítása, javítása. Elméletben átismételtük az eddig tanultakat, majd japán könyveket nézegettünk. Az utolsó óránk anyaga meglepetés lesz. Nem árulta el az oktatónk, hogy mi fog készülni, csak azt, hogy mit kell hozzá vinnünk. Izgalmas lesz!