Oldalak

2008. november 11.

Ajándékok lánykámtól




Kislányom kézműves szakkörön ma ajándékokat készített. Egy nyaklánc, egy karkötő és egy pénztárca készült bőrből. Nagyon szeretem a bőr illatát. Nekem is van egy kisebb szatyornyi, apróbb darabokból. Még nem mertem a varrógépemmel nekiállni, de sokszor kacérkodom a gondolattal, hogy valamit készítsek belőlük. A nyakláncon egy édes kis katicabogár van - úgy látszik ez lesz a kedvenc motívuma - csak sajnos a fénykép nem sikerült túl jól.

Ötletelés??


A hét végén a kislányom papír-hengereket festett (pontos megnevezését nem írom le, úgy is mindenki ráismer :o). Ezekből szeretnénk az osztálytársainak meglepetést készíteni Mikulásra. Ehhez várom a segítségeteket. Bár már sokszor csináltam szemfelragasztós, vattásszakállas, sapkás Mikulásokat, de gondoltam esetleg valakinek lenne jobb ötlete, hogy lehetne ezekből a hengerekből Mikulásos meglepiket csinálni. Mivel 21 db-ot kellene készítenem - egyszerű, de mutatós megoldást keresnék. Szívesen vennék minden ötletet akár kép, akár weboldal formájában. Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá üljetek le az én kis kuckómban egy kis időre és osszátok meg velem ötleteiteket.

"... amikor kisgyerek voltam, azt gondoltam, társaságban lenni sokkal jobb, mint egyedül, most, hogy már felnőttem, tudom ..."