Oldalak

2009. október 9.

PIF 2.




Julcsinál PIF játékra jelentkeztem.

Lassan 1 éves lesz a blogom (november 1-jén) és természetesen majd szeretném azt is ajándékkal, veletek együtt ünnepelni. De ez a PIF játék is egy kicsit most arra ösztönzött, hogy visszanézzek blogom rövidke életébe. Az első PIF játék meghírdetésekor nagyszerű emberekkel hozott össze a szerencse... jó szívvel gondolok vissza a kapott és adott ajándékokra egyaránt!

Ugyan ilyen kellemes izgalommal hírdetem meg most itt a játékot, szeretettel várom az adni és kapni is szerető Blogtársakat játszani.

Így hát álljon itt a játék lényege:

A szabályokról:

1.Bárki játszhat, akinek blogja/flickr képtára van.
2. Az első három ember, aki kommentet ír erre a bejegyzésre, ajándékot fog kapni tőlem, melyet én készítek.
3. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzájuk.
4. Cserébe előre kell fizetni - és egyben ez a feltétele is a játékban való részvételnek - úgy, hogy ezt a játékot meghírdeti a saját blogjában/flickr-en.

Egy kis kikapcs


Ezen a héten a munkahelyemen igazán nagy változások voltak. A cég felépítése, személyek áthelyezése, használandó programok... szinte minden új helyre került. Még néhány hétbe beletelik amíg megszokjuk, megtanuljuk... és bevallom nagyon-nagyon fáradtan keveredek haza délutánonként. :o)
Próbáltam olyan elfoglaltságot keresni, amivel kipihenhetem a munkahelyi megpróbáltatásokat, így leginkább csak keresztszemest varrogatok és tornázok... :o) A mozgás a legjobb megoldás, hogy a fejünkből kipotyogjon, ami egész nap csak rakódik bele.
Ezt a kis díszt hoztam így össze, néhány esti öltögetéssel:


Próbálkoztam még Dávidomnak egy irattartót összehozni, de tegnap a cipzár harmadszori kibontása után úgy gondoltam, inkább félreteszem :o)
Nagyon várom a hétvége jótékony hatását, különösen, hogy Noémivel és remélem Lidérckével is találkozom vasárnap délelőtt!