Oldalak

2009. március 12.

Bundás tojás


Annyira örülök, hogy ma már varrhattam a varrógépnél is! Be is kereteztem az egyik elkészült keresztszemes képet és horgoltam hozzá néhány virágot is.


A tetejére abból a két anyagból készült a masni, amiből a kép is:


Amíg főtt az ebédünk, kitaláltam, hogy a tegnap vásárolt fonallal körbehorgolok egy hungarocell tojást. Viccesen néz ki ez a bundás tojat! :o)


És hogy teljesen kerek legyen a mai napom, Zsukkától ajándékot kaptunk. Azért a többes-szám, mert Anitámé lesz, ha megjön ma az iskolából!

A belseje is Zsukka profi kukacolótechnikájáról árulkodik! Nagyon ügyes!



Újabb xszemes


A nyuszi minta befejeztével újabb mintát keresgéltem. Erre az egyszerű kis virágmintára esett a választásom, amit kör alakban hímzek, majd hozzá illő anyaggal fogom keretezni, hogy egy szép kis asztalközép kerekedjen belőle! :o)

Tegnap orvosnál voltam. Szerencsére a tüdőgyulladásom nyomtalanul eltűnt, így most már újra odaülhetek majd a varrógépemhez, nem korlátozódik az alkotás a fotelben, ágyban tölthető tevékenységekre.

Furcsa volt egy hét itthonlét után újra az utcán mászkálni, emberek között. Kicsit olyan érzés volt, mint ha a Holdról érkeztem volna. Néhány napja egy kedves ismerősöm felhívta a figyelmemet egy boltra, ahol végkiárusítást tartanak. Az orvosi vizsgálat után arra vettem az irányt és nem jöttem ki üres kézzel.




Vettem fonalat, tavaszi díszek készítéséhez segédanyagot, nagyon apróka csipeszeket (ezeket is szeretném majd felöltöztetni) szabókrétát, kötőtűt, valamint 100,- Ft/doboz volt az apró karácsonyi díszeket tartalmazó kis fa ládika, ami ugyan most nem aktuális, de gondoltam jól jön ez még majd karácsony tájékán. Anitát is megleptem rajzeszközökkel - ceruzával, filctollal és hogy a fiúk se maradjanak ki, ők is kaptak pamut zoknikat.

Köszönet Amarinak, hogy felhívta a figyelmemet erre a kiárusításra!