Oldalak

2009. október 28.

Nálam is kétszer csengetett

Gyönyörű ajándékokat kaptam ma!
Az egyik csomagocska Silerikától érkezett. Egy fantasztikus tűtartót készített nekem - épp ma csodáltam meg a blogján mit sem sejtve, hogy hozzám érkezik :o) - aminek nagyon örülök, mert holnap lesz a nagy nap, az első tanfolyami órám és szuper lesz a tűimnek! Még egy csodajó könyv is volt a csomagban, amiből majd szintén sokat tanulhatok.
Nagyon köszönöm Silerika!A másik csomagban Noémitől érkeztek gyönyörűséges karácsonyi anyagok... Köszönöm szépen, nagyon tetszenek!
Mostanában nem nagyon mutattam nektek saját készítésű dolgokat. Ez azért van, mert meglepetés készül. Ennyit tudok megmutatni, mert a többi hétvégéig titok:Ugyebár vasárnap sorsolok... És valaki nagyon szerencsés lesz... de a többiek sem kell, hogy szomorkodjanak! :o) Még érdemes velem játszani!

Ezt a képet pedig azért készítettem ma este az udvarunk végéből, hogy egy kicsit megnyugtassam azokat, akik már nagyon-nagyon izgulnak a sorsolás miatt! Jó pihenést kívánok mindenkinek, nekem már hétvége van, mert holnap és holnapután itthon leszek szabadságon a Gyerkőceimmel!
Játék-lehetőségek


Újabb játéklehetőségeket találtam... vagy inkább találtak rám :o))
Nem is gondoltam, hogy ennyien kezdtük szinte egyszerre a blog-írást.