Oldalak

2010. szeptember 10.

Csak egy kicsit



varrtam még előző héten, mert nagyon tud hiányozni az alkotás. Egy kis neszeszer készült még a nyarat idéző színekben.



Megkezdődött az iskola. Anita felsős lett, ami sok új dologgal jár. Vándorolnak az iskolában, új osztályfőnöke lett, új tanárok. A délutáni elfoglaltságunk is több lett, mert még tavaly úgy döntött, hogy szeretne megtanulni gitározni. A héten már beindult a szolfézs és a hangszerrel való ismerkedés is. A tanulás és leckeírás nagyobbik része a kora esti órákra tevődik.
Kedden - a nyári szünet elteltével - újra összeült a foltvarró csoportunk is. Bár csak egy kicsit tudtam ott lenni, mert szülői értekezletre voltam hivatalos, de nagyon jó volt újra találkozni velük, megcsodálni a nyáron készült alkotásokat, hallgatni az élménybeszámolókat.
Ez a bejegyzés semmiképp nem panasz akart lenni :o)). Csak elnézést szeretnék kérni azoktól, akiket eddig rendszeresen olvastam és hagytam náluk megjegyzéseket, hogy sajnos ez az a dolog, ami most a háttérbe szorul, de amint lehetőségem lesz rá, újra olvaslak benneteket. Addig is minden kis- és nagy-gyermekes anyukának, pedagógusnak és nagymamának kitartást, jó egészséget kívánok az elkövetkezendő napokhoz!