Oldalak

2010. június 20.

A héten

nagyon sok minden történt velünk. Anitának megvolt az évzáró a suliban kedden. Nagy öröm, hogy csupa ötös szerepel a bizonyítványában. A jövő év várhatóan már nehezebb lesz, hiszen búcsút vettünk a 4 évig tanító tanáraiktól és a következő tanévben már új pedagógusok, új tantárgyak lesznek.
Dávid pénteken sikeresen leérettségizett, szombaton volt a bizonyítvány-osztás és a bankett. Jóleső érzés megkönnyebbülten, felszabadultnak látni a nagyfiamat az előző napok izgalma után.

Mi Anitámmal szombaton a Foltvarró Csoportunkkal egy szuper délelőttöt tölthettünk el a "Varrjunk a szabadban" rendezvény kapcsán Pécsett, a Sétatéren. Nagyon sok kedves járókelő állt meg, hogy megdicsérje, megcsodálja a kiállított munkákat, vagy részt vegyen a bemutató varrásokon. Én a Húsvétkor már jól begyakorolt :o) négyzetből készíthető pipit mutattam be, de tanulhattam újat is a csoporttársaimtól, pl. a rizsbaba varrását.Ma délután Anitát elvittük Balatonfenyvesre, mert megkezdődött a táncos tábor. Ott lesz egy hétig, amikor majd Apukája hozza haza, mert én pénteken már reggel elutazok Faddra, varrós táborba, három napra.

Így hát - bár most épp az időjárás nem annyira ezt tükrözi - de visszavonhatatlanul beindult a nyár, a vakáció, a nyaralás, táborozás időszaka. Valószínűleg ez sokunknál azzal is jár, hogy ritkábban, kevesebbet ír majd a blogjában. Kívánok mindenkinek kellemes nyarat, jó pihenést, kikapcsolódást!