Oldalak

2011. szeptember 25.

Sporttáska


Anitám már régóta szeretett volna egy sporttáskát, amelyben a táncos holmiját viheti az edzésekre. Gondolkodtunk már sokféle színben, formában. Néhány napja az egyik kedves varrótársunk e-mailben "riasztott" bennünket, hogy újságmintás anyag érkezett a méteráru üzletbe. Éreztem, hogy ez a lánykámnak is tetszene, ezért vettem is belőle. Egy kiszuperált fekete farmer lett a társa és közben fejben már alakult a táskaforma is.


Először papírból vágtam ki a szükséges darabokat az elképzelésemnek megfelelően, majd amikor már minden a helyére illeszkedett, akkor láttam hozzá az anyagból való kiszabásához.


A mintáját eltettem, mert szerintem varrok még ilyen formát.


Zsebek csak a két anyag találkozásánál lettek kialakítva, mert ott duplán van az anyag. Alul a farmer, tetején az újságmintás anyag.


A fehér hevederfüleket is feldobtam egy kicsit a mintás anyaggal. A végeredmény Anitának is nagyon tetszik, így már holnap használatba is kerül.


Szombaton reggel sikerült levágnom egy szeletkét az ujjamból és a körmömből. Így bekötött ujjal nehezebben mert a varrás, mert sokszor beütöttem, elfeledkezve róla, hogy fáj. :o) De a varrás így is gyógyír volt! :D