Oldalak

2008. december 20.

Ajándék a kedves ismerősöknek




Tegnap este még a kislányom Tanítón nénijeinek is készítettem két kis ajándék-zsákocskát, amibe lánykám által készített karácsonyfa-dísz és szaloncukor került.

Aztán eszembe jutott még, hogy van egy kedves Varrónő ismerősöm, aki a "kukája" tartalmát nekem szokta ajándékozni, aminek én mindig nagyon-nagyon örülök és neki is készítettem egy ablakpárkányra ültethető láblógatós karácsonyfát. Ma át is adtam neki, mert szerencsére már szabadságon vagyok... nagyon örült neki!

Mivel ezt kettesével érdemes varrni, kitaláltam, hogy a kedvenc fonalboltomba is megajándékozom a nagyon kedves bolt-tulajdonos Hölgyet, akivel már tegeződünk is, mert elég sokszor fordulok meg nála. Az ajándéknak nagyon-nagyon örült, és amivel engem is sikerült meglepnie, kiültette a tőlem kapott karácsonyfát a kirakatba az ott lévő gyönyörű varrósdobozok és fantasztikus fonalak közé. Szóval most Pécsett, a Nagy Lajos király úton egy kirakatban lógatja a lábát a fenyőfám. Jó érzés ilyen előkelő helyen látni! :o)


Munkahelyi ajándékozás














Tegnap voltam utoljára dolgozni Karácsonyig. (Majd a két ünnep között még három napot dolgozom.) Így hát a munkahelyemen pénteken ajándékoztuk meg egymást kedves Kolléganőimmel.
Így indultam pénteken reggel dolgozni:


És így tértem haza:



Hozzám is megérkezett




Hozzám is megérkezett Némakertész karácsonyi ajándéka. Természetesen nem bírtam ki, hogy ne bontsam ki a levelet.

Mentségemre szóljon, hogy kislányom is nagyon izgatott volt és rögtön ki is vette a kezemből, hogy segítsen kibontani. :o)

A levélben nagyon kedvesen az volt a kérés, hogy a zipzárt kezdjem el összezipzározni.



Kislányom tette meg helyettem és sikongatva közölte, hogy ez olyan mint a bűvészkedés. Nem is látszik, hogy mi lesz belőle.
No ezen felbuzdulva, újra szétnyitotta és amikor a Fiam megérkezett előadta neki a bűvésztrükköt. Nagyon tetszett neki, hogy ámulatba ejtette a bátyját.
Aztán ezt még a Férjemmel is megismételte. Nagy sikere lett ennek a varázslatos neszeszernek és a karácsonyfa díszek is nagyon különlegesek. Köszönjük szépen Némakertész!!








Hozzám is megérkezett Némakertész karácsonyi ajándéka. Természetesen nem bírtam ki, hogy ne bontsam ki a levelet.