Oldalak

2009. június 23.

Másodszor


Nem hagyott nyugodni a múltkori - nem túl jól sikerült - nyakkivágás a nyári fölsőmön. Volt még ugyan abból az anyagból még egyre való, ezért újból nekiláttam. Most már más nyakat varrtam neki. Kapott vetex merevítést is és még egy réteget belülre! Így már nekem is tetszik és jövő héten Ancsi Barátnőm kapja névnapjára, és még valami kis helyes "tartókát" is kigondolok neki hozzá.




A keresztszemessel is nagyon jól haladok! Egyre jobban tetszik és igazán szeretem varrni, bár a világos részt még lehet, hogy kibontom, mert nem nagyon mutat ezen az anyagon.




A múltkor ígértem nektek saját készítésű videófelvételt a viharról. Sajnos még nem tudta Dávidom lekicsinyíteni... rajta vagyunk az ügyön. A múlt héten érettségizett - előrehozott érettségit tett egy választott tantárgyból, ami jelen esetben az informatika volt, négyesre sikerült -, ezért nem nagyon volt rá ideje. Szerinte amúgy, én is meg tudom csinálni! :o) Lehet, hogy még meg is próbálkozom vele, ha megmutatja hogyan kell.
Anita tegnap Óvónő Barátnőmnél volt egész nap, aztán úgy döntött, hogy ott is alszik. Így a Nagy Kamaszom is egy kicsit előtérbe került. Bármilyen nagynak is gondolom, ilyenkor veszem észre, hogy Ő is nagyon igényli a figyelmet. Azt a fajta figyelmet, ami csak az övé és nem ugrik oda a "Kisebb" valami égetően sürgős problémájával. Most volt időnk együtt videót nézni - természetesen rallye témában. Ezt nektek is szeretném megmutatni. Nekem a hideg szaladgált a karomon miközben néztem. Minden benne van, ami általában a sportról szól. A felkészülés izgalma, az elbukás, az újrakezdés és a siker mámorító öröme. De talán az Életünk is ilyen!