Oldalak

2009. január 27.

Egy festmény "felöltöztetése"


Volt egy festmény Exit blogjában, ami első látásra már nagyon tetszett. Minél többször nézegettem, annál inkább láttam ezt a festmény textilbe "öltöztetve".
Mivel Exit volt a 3. játékos, aki nálam PIF ajándékra jelentkezett, gondoltam egy merészet - elhatároztam, hogy megvarrom és elküldöm neki ajándékba. Amikor készen lettem, egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy mit fog szólni hozzá a megajándékozott... hiszen még is csak az ő alkotása volt az "ötletgazda"... de szerencsére örül neki! :o)

És akkor jöjjön a hogyan készült.

Talán itt mutattam nektek az első képet róla, mert eléggé furának gondoltam... hogyan is lesz ebből élvezhető kép??Amíg az anyagaim között kerestem a megfelelőket, a kezembe kerültek a bőr-darabok... itt már tudtam, hogy a főszereplők, a pár és a fa, bőrből lesznek. Mindjárt ki is próbáltam, hogy fog mutatni.


Tovább építettem a hátteret. A szélével bevallom nem sokat foglalkoztam, hiszen tudtam, hogy keretezni szeretném.
Itt már rákerültek a fák is, mindkét szélére

Itt pedig a pörgő termések

A lángokhoz is nagyon jó, hálós anyagot találtam:


És itt volt az a pont, hogy elakadtam, mert nem tudtam elkészíteni a keretet. Szerencsére volt segítségem itt a blogomban...


Elkészült a keret:


Ők közelről:
Még egy közeli kép:


Itt pedig a végeredmény a nappalink falán:
A 3. PIF ajándékom


Ma megérkezett Exit - hez az ajándékom. Abban a nagy megtiszteltetésben lehet részem, hogy a kiállításán is megmutatja. Nagyon örülök, hogy sikerült vele örömet szereznem.
Ma este a készítéséről is olvashattok majd itt a blogomban.

Bloghátterek

Cicurka blogjában nagyon egyszerű módját találhatjátok a blogháttér megváltoztatásának.
Egy próbát megér, ha van kedvetek játszani.