Oldalak

2009. július 2.

Ajándéktasak 2. avagy a 200. bejegyzés :o))



Tegnap délután elkészült Ancsi Barátnőm névnapi ajándéktasakja. A zöld anyag a nem rég festettek egyike, amelyet a béléssel és a flízzel megkukacoltam. Ebbe került a lenge kis nyári fölső, amiből kettőt varrtam, egyet neki, egyet pedig magamnak. Nagyon örült neki.


A kedvenc anyagboltom tegnap új helyre költözött. Sokkal nagyobb lett, bár egy kicsit messzebb van így, de ma elbandukoltam megnézni, hogy sikerült berendezkedniük. Jó érzés volt, hogy kikérték a véleményemet, mennyire átláthatóak a polcok, tetszik e az elrendezés :o) Mivel leárazás is van épp náluk a költözés örömére, persze, hogy nem tudtam eljönni üres kézzel, 400,- Ft-ot fizettem ezért a 80 cm anyagért. Emlékeztem rá, hogy az egyik kedvenc xszemes mintámhoz nagyon hasonlítanak a színei, ezért vettem meg. Így együtt nagyon jól fognak mutatni!





Kedves Blogtársaimtól Naomitől, Hunsziltól és Silerikától ajándékot kaptam amíg nyaraltam, nagyon köszönöm!


A szabályok pedig a következők: Tedd ki a díjat a blogodra! Linkeld be azt, akitől kaptad! Nevezz meg legalább 7 blogot! Hagyj üzenetet a díjazottjaidnak!

Akiknek szeretném továbbadni:




Játék!

Mivel ez a 200. bejegyzésem egy kis játékra szeretnélek meghívni benneteket! Ha már kettessel kezdődik ez a szép szám, arra gondoltam, hogy két ajándékozott is lenne. Szeretek hímezni és varrni is és úgy látom az olvasóim között is vannak akik hímeznek, vannak akik varrnak és vannak akik mindkettőt szívesen csinálják. Ezért lenne egy xszemes ajándék és egy (folt)varrós ajándék is!
Itt a nyár, a pihenés, utazások ideje. Aki a játékra jelentkezik csupán annyi a dolga, hogy a megjegyzésben leírja kedvenc városa nevét - akár már járt ott, akár csak szeretne eljutni oda - és megjelöli, hogy az xszemes vagy a varrós ajándékot szeretné inkább, esetleg mindkettőt? :o) Sorsolás 2009. július 10-én 21 órakor!

Akkor hát... kalandra fel!