Oldalak

2012. február 15.

Egy nehéz ...


... fárasztó és hideg, viharos nap után mit is kívánhatna az ember lánya odahaza, mint egy kellemes kis

1. varrást ...

Egy Tablet-tartó készült a rózsaszín jegyében, mert mostanság "véletlenül" épp mindig a rózsaszín anyagok és fonalak kerülnek a kezembe.


2. egy forró és illatos fürdőt...
3. valamint egy remek könyvet ...

Richard Bach könyveit nagyon szeretem. Mindet olvastam, van amit már többször is. Legutóbb a könyvtárban került a szemem elé ez a könyve és mivel semmi sem véletlen, hát hazahoztam. Minden életszakaszban mást és mást jelentenek a könyvei. Többszöri olvasásnál is úgy érzem, hogy vannak olyan részek, amire nem is emlékeztem, most még is megfog... üzen valamit.

Amit ma adott nekem: hogy azokkal az emberekkel, akikkel az életünk során találkozunk, dolgunk van. Információt, üzenetet, tanítást "hordoznak" számunkra. Ha egy embertársunkkal szemben azt érezzük, hogy Na... nála aztán biztosan többet tudok!, Mit képzel magáról, hogy engem próbál kioktatni!, Óh, hát ezt én már rég tudom! - akkor egy nagyon fontos forrást zárunk el magunktól. Semmi sem véletlen! Akik itt vannak velünk akár éveken keresztül, akár csak néhány percre mellénk áll a buszon és csak szófoszlányok jutnak el hozzánk a szavaiból... segítenek nekünk a tanulásban. Hisz mi más lenne a dolgunk itt, ezen a Föld nevű bolygón, mint hogy minden percben, minden pillanatban tanuljunk, jobbá váljunk. Fogadjuk el egymást, legyünk nyitottak az ÜZENETRE, figyeljünk egymásra ... mert lehet, hogy a sietős lépteinket "megzavaró" hajléktalan is fontos információt hozott nekünk, akár csak a puszta létével, a tekintetével ... És az, hogy te most olvasod a soraimat... az sem véletlen, mert megálltál néhány percre és talán elgondolkodtál a kapcsolataidon, vagy holnap leveszed a polcról ezt a könyvet, mert úgy gondolod, hogy fontos üzenete lehet a számodra.