Oldalak

2008. november 24.

Amit tanultam

Hamarika mutatta meg nekünk ezt a nagyon aranyos
Karácsonyi díszt hétvégén, a közös varráson. A készítése kicsit olyan, mint ha origamiznál, alig kell hozzá pár öltés, de azt viszont fontos, hogy hová teszed.


Jó dolog készíteni, izgalmas, ahogy a szirmok egyenként kialakulnak. Persze, mint minden foltvarrásnál, itt is nagyon fontos, hogy nagyon pontosan oda kell hajtani a csücsköket a helyükre, hogy valóban szép legyen.“Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg.”
(hindu közmondás)

5 megjegyzés:

 1. Milyen igaz! A díszek is nagyon szépek! Olyan jó élmény lehetett a közös varrás (én még sosem voltam ilyesmin)! Hogy sikerült a batyus bál? Örültek a nyertesek az ajándékaidnak?

  VálaszTörlés
 2. Ha alkalmad adódik közös varrásra, szerintem próbáld ki egyszer. :o)
  A batyus bál nagyon jól sikerült, sajnos nem tudtam nyomon követni, hogy kihez kerültek az ajándékaim, mert be voltak csomagolva a meglepik. :o)

  VálaszTörlés
 3. Szépek a díszek! Meg lehet valahol nézni, hogyan készül? üdv.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm!
  Silerika itt: http://www.instructables.com/id/E243BIROPHEWZMIQCG/
  találsz hasonlót, csak az enyém ötszögből van hajtva és le kell lapogatni a felálló részeket szétnyitva. Sajnos nem nagyon tudom így elmagyarázni. De lehet, hogy ma este lefényképezem a folyamatot és felteszem a blogomba.

  VálaszTörlés