Oldalak

2008. november 6.

Egy szatyor a Fürge Ujjakból


Az őszi szünetben kicsi lányom rajzolt egy lapra sok-sok "katicabogarat". Csak úgy - tévézés közben. Nagyon szeret rajzolni, akár melléktevékenységként is - valamit, bármit. Már akkor éreztem, hogy ezt a rajzot nekem is el kell készítenem, annyira tetszett - csak éppen anyagdarabkákból.
Tegnap hozta a postás az egyik kedvenc újságomat, a Fürge Ujjakat és képzeljétek ebben egy "kész" szatyor volt ajándékként, felajánlva, hogy mindenki díszítse kedvére ... és ekkor eszembe jutottak a katicabogarak. Megvarrtam őket, kislányomnak is nagyon tetszik. Mivel Óvónő Barátnőmnek holnap lesz a szülinapja, gondoltam őt fogom megajándékozni vele.

4 megjegyzés:

  1. Mindketten ügyesek vagytok :-)

    VálaszTörlés
  2. De jó ötlet!!...katicás bevásárló szatyor!!...szépen rajzol a lánykád! hány éves? Szerintem nagyon örülni fog neki a barátnéd.

    VálaszTörlés
  3. 9 éves a kislányom. Hetente 2x kézműves szakkörre jár, ahová szívem szerint én is elkísérném, de sajnos felnőtteket nem engednek be. :o( Az anyagaimat már el kell dugnom előle, mert mindig éppen abból szeretne varrni amiből én, persze kisebb darabokat szoktam neki adni "babaruhának". :o)

    VálaszTörlés