Oldalak

2008. december 20.

Ajándék a kedves ismerősöknek
Tegnap este még a kislányom Tanítón nénijeinek is készítettem két kis ajándék-zsákocskát, amibe lánykám által készített karácsonyfa-dísz és szaloncukor került.

Aztán eszembe jutott még, hogy van egy kedves Varrónő ismerősöm, aki a "kukája" tartalmát nekem szokta ajándékozni, aminek én mindig nagyon-nagyon örülök és neki is készítettem egy ablakpárkányra ültethető láblógatós karácsonyfát. Ma át is adtam neki, mert szerencsére már szabadságon vagyok... nagyon örült neki!

Mivel ezt kettesével érdemes varrni, kitaláltam, hogy a kedvenc fonalboltomba is megajándékozom a nagyon kedves bolt-tulajdonos Hölgyet, akivel már tegeződünk is, mert elég sokszor fordulok meg nála. Az ajándéknak nagyon-nagyon örült, és amivel engem is sikerült meglepnie, kiültette a tőlem kapott karácsonyfát a kirakatba az ott lévő gyönyörű varrósdobozok és fantasztikus fonalak közé. Szóval most Pécsett, a Nagy Lajos király úton egy kirakatban lógatja a lábát a fenyőfám. Jó érzés ilyen előkelő helyen látni! :o)


7 megjegyzés:

 1. Nagyon szép dolgokat kaptál, és alkottál! Ja, és jó látni!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm. Nekem is jól esik egy kicsit megpihenni itt a gép előtt. :o)

  VálaszTörlés
 3. Olyan jó látni az arcképedet!!!!!Minden nagyon szép itt!:)

  VálaszTörlés
 4. Mammka! Köszönöm! Igen, raktam fel arcképet is magamról, mert rájöttem, hogy én is szeretem látni, hogy kivel beszélgetek :o)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon aranyosak a fenyő babák, én is csináltam kettőt, majd lefényképezem és felteszem a blogomba. Érdekes, ahány ilyen baba, annyiféle!

  VálaszTörlés
 6. Szálljatok le, szálljatok le
  karácsonyi angyalok!
  Zörgessetek máma este
  minden piciny ablakot!
  Palotába és kunyhóba
  nagy örömet vigyetek,
  Boldogságos ünnepet!
  Körmi

  VálaszTörlés
 7. Marianna, izgatottan várom a képet.

  Körmi! Nagyon köszönöm, Neked is Boldog Karácsonyt!

  VálaszTörlés