Oldalak

2008. december 17.

Megjöttem a postáról ...

(a kép eredeti helye: mozart.blogol.hu/?d=2007-6)Voltam a postán ebédidőben. (Kicsit olyan kezd lenni, mint egy brazil sorozat... jaaaaaj, csak ne legyen még 1568 részes.) Nagyon kedves hölgy fogadott az ügyfélszolgálaton. Rögtön kinyomtatta az ajánlott levelem útvonalát. Mivel nagyobb darab a szentem - mármint a levelem - a csomagospostás kapta meg kiosztásra 9-én. Sajnos aznap már nem tudta kézbesíteni, ezért visszavitte a csomagelosztóba, ahol - mivel rengeteg munka volt, van így karácsony táján - csak 16-án, azaz tegnap kapta meg újra a csomagospostás, hogy kézbesítse a címzettnek.

A hölgy a postán nagyon kedves volt és felajánlotta, hogy természetesen nyújthatok be kárigényt, ha gondolom.... nem gondolom. Egyrészt, mert amúgy sem vagyok egy reklamálós, panaszkönyvbe írogatós típus :o( meg, azért sem mert nem ez fogja megoldani a problémát. Én csak azt szeretném, hogy az ajándék még karácsony előtt célhoz érjen.

Tehát, ha az égiek velem vannak - remélem nincsenek ők is túlzottan elfoglalva :o( - akkor ma megkapja az én párom az ajándékot!

Szorítson nekem mindenki erősen - aki csak ráér. :o))


Köszönöm!

5 megjegyzés:

 1. Szorítok én is! Hamarosan láthatjuk valahol az örömködést:-)

  VálaszTörlés
 2. Halihó! Most olvastam Edigénél,hogy megkapta a csomagot!!!!! Hurrá!!!!!!

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy megoldódott a dolog!

  VálaszTörlés
 4. Igen. Köszönöm nektek, hogy szorítottatok értünk! :o)

  VálaszTörlés