Oldalak

2009. január 2.

2009-ben először

Ez az idei első bejegyzésem! :o)

A szilveszteri mulatság itthon zajlott most, majdnem családi körben. Nagyfiamhoz jött két barátja, így négy gyerkőccel léptünk át az új esztendőbe. Majdnem éjfélig társasoztunk, ettünk, ittunk. Az éjféli koccintás után a három fiú kiment a ház elé, hogy egy-két tüzijátékkal köszöntsék az új évet. Azt nem mondanám, hogy nyugodt voltam, amíg ők "játszottak a tűzzel", de próbáltam az aggodalmamnak nem hangot adni... csak az orrom alatt mormogtam, hogy nem történhet velük semmi baj!
Ezután még kártyáztunk hajnali kettőig, majd mi lányok és a párom aludni mentünk. A nagyfiúk még számítógépeztek egy kicsit - elmondásuk szerint reggel 5-ig.

A tegnapi nap délelőttje leginkább alvással telt. Aztán elkészítettem az ebédet - sok-sok lencse, hogy gazdagodhassunk az új évben - majd ebéd után gondoltam varrok egy kicsit, hisz úgy tartja a mondás, hogy egész évben azt csináljuk majd sokszor, amit az újév első napján.
Így kiszabtam két nadrágot és elkezdtem egy apró keresztszemes mintát is a nemrég festett anyagomra.







Remélem, hogy az új évben is sok szép dolgot fogok tudni varrni és még több technikát sikerül elsajátítanom a foltvarrás terén. Újévi fogadalmat igazán csak egy dologgal kapcsolatban fogalmaztam meg - a karácsonyi hátfájás okán -, hogy a mozgást nem szabad elhanyagolnom, akár mennyire is jólesik ülni a varrógép előtt.

5 megjegyzés:

  1. BÚÉK! Kívánom, hogy minden teljesüljön Neked az évben amire vágysz!

    VálaszTörlés
  2. Kívánom, hogy teljesüljenek elképzeléseid ebben az évben is!Ehhez jó egészséget és sok varrással teli órákat kívánok!

    VálaszTörlés
  3. BUÉK! Irigyellek, hogy sikerült varrnod 1-én, én is akartam, de nem jött össze. Kivánom, hogy egész évben varrjál!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a jókívánságokat!

    VálaszTörlés