Oldalak

2009. január 11.

Blogbarátság!


Mmama-tól és Kaoka-tól kaptam ezt a kedves Ajándékot! A Barátságukkal ajándékoztak meg. November 1-jén kezdtem a blogírásba, de addigra már nagyon-nagyon sok blogot olvastam rendszeresen, még ha ez akkor nem is látszott. :o) Már akkor éreztem, hogy fantasztikus kis csapat van itt jelen. Közös a hobbijuk. Mindenben segítenek egymásnak, amiben csak tudnak. FIGYELNEK egymásra. Ajándékot készítenek és adnak egymásnak SZEMÉLYES ismeretség nélkül. Ha valaki korábban mesél róluk, nem hittem volna nekik. És most én is közéjük, közétek tartozom! Nagyon jó érzés... szeretek itt lenni veletek! Köszönöm, hogy olvastok!

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.
Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

A nyolc társam akinek továbbadom a szalagot:


Fáradtan ültem le egy kis pihenésre ide a gép elé, hogy elolvassalak benneteket és hogy újabb képeket hozzak a kuckóm szépüléséről és most lelkileg felfrissülve folytatom a takarítást:


Emlékeztek? Ilyen volt az előszobánk lentről nézve a bejárattól:Most ilyen, persze erre még jön majd "takarás":
8 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen!!!
  Annyira aranyos vagy :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon köszönöm a megtisztelést :)))
  Örülök neki !!!

  VálaszTörlés
 3. Azt elfelejtettem, hogy nagyon takaros kis kuckód lesz, irigykedek :)))

  VálaszTörlés
 4. Ez óriási! Gyakorlatilag kész is! Vagy rosszul látom? Gratulálok hozzá a Férjednek! Neked pedig sok erőt a pakoláshoz, rendezgetéshez!

  VálaszTörlés
 5. Hat annyira meghatodtam hogy ram is gondoltal...de tenyleg...nagyon koszonom. Puszi:-)

  VálaszTörlés
 6. Alakul, alakul, de milyen jó lesz!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép dolgokat írtal! Örülök, hogy így érzel és barátodnak fogadtál! :o)

  VálaszTörlés