Oldalak

2009. január 4.

KirándulásMivel holnap már iskola és munka... (brühühü, olyan jó volt itthon) ma még elmentünk egyet kirándulni a gyönyörű napsütésben a Mecsekre. Szánkót nem vittünk, mivel sajnos egész téli szünetben nem esett a hó.

Az autónkat Remeteréten hagytuk, itt van biztonságosnak mondható parkoló. Ahogy egyre feljebb mentünk, úgy lettek a fák egyre fehérebbek. Gyönyörű csipkés zúzmara ruhába öltözött valamennyi.

Első utunk a Sóshegyi kilátóhoz vezetett:Ebből a kilátóból már látszott a következő uticélunk is a János-hegyi kilátó:


Útközben azt játszottuk, hogy megráztuk a fákat, így csináltunk saját hóesést.


Szegény kis Illatos Hunyor, kicsit korán bújt ki még a föld alól:


Erre feljebb sem volt hó, de a fákról lehullott zúzmara megmaradt a földön, így mégis csak ropogott a talpunk alatt és csúszkálni is lehetett.

A János-hegyi kilátóhoz érve már kellemesen elfáradt a csipet-csapat:


Ezek a képek útközben és a kilátóból készültek. A kilátás innen is gyönyörű volt:


Kellemes kis befejezése volt ez a téli szünetnek.

8 megjegyzés:

 1. Mit látok? Megújultál, tetszik.

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Igen, egy kicsit változtattam. Próbáltam külföldi oldalakat is, de szerencsére egy próbablogon gyakoroltam a változtatást, mert a külföldi letöltésnél minden elveszett volna, csak a bejegyzések nem.

  VálaszTörlés
 3. Új év,új ruha...!Jó ám!!!

  VálaszTörlés
 4. Látom, hogy jó érzéked van a fotózáshoz. Ajánlanék egy remek kis programot, amivel összefűzheted a fotóidat. Akár panoráma, akár mátrix képek készítése esetén csodákra képes. Csak beírod a Google-ba, hogy:
  autostitch
  és az első találatnál letöltheted a "demo" programot. A kezelése nagyon egyszerű. Érdemes egy próbát tenni vele. Egyetlen szabály, hogy némi átfedés legyen a képek között. Én már 4 éve használom (mindig a legfrisebb demo-t).

  VálaszTörlés
 5. Mamis!
  Örülök, hogy tetszik.
  Exit!
  Nagyon köszönöm, ki fogom próbálni. :o)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jól tettétek, hogy kirándultatok ilyen gyönyörű helyen. Én gyerekzsúrt szerveztem:-/

  VálaszTörlés
 7. Örülök, hogy sikerült a sablonváltás :-). Ha megmutatod, hogy melyik "külföldi" tetszik, megnézhetem esetleg, hogy hogyan lehetne úgy alakítani, hogy ne tűnjenek el az oldalelemek. De ez is szép :-).

  VálaszTörlés