Egy nagyon finom ananászos szeletet készítettem ebédre. Ezt a receptet egy Nők Lapjából ollóztam ki még valamikor. Ha kedvelitek az édes gyümölcsöket a húsok mellé, érdemes kipróbálni. Gyerekkoromban a nagyszüleimnél gyakran ettünk a vasárnapi rántott hús mellé befőttet, így nekem ezek az ízek természetesek és a családom is szereti.
Itt még csak a sült ananászkarikák:Itt pedig a kész hús:
Ma elkészült Anitám végleges füle is. Kapott rá egy kis masnit is, hogy igazi lányegérke legyen. :o)
Óvónő Barátnőm felajánlott az egérjelmezünkhöz egy szeletke sajtot. Valamikor az ő gyermeke is volt egér a sajtban, így most ismét lekerült a padlásukról ez a hasznos kellék.
"Ma elkészült Anitám végleges füle is" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
VálaszTörlésÉdes kisegér lett a lánykádból, csak a cica meg ne fogja :)))
VálaszTörlésA sajttal meg kitűnő ötlet.
Óóóóó! ...és még egyszer óóóóó!!!
VálaszTörlésNagyon édes lett!! Jó ötlet a sajt hozzá :-) Kár, hogy a farkincája így nem érvényesül annyira. Nem készítesz egy hosszabbat is (vagy egy másikat, amely a "sajtból lóg" ki - ha leveszi a sajtot, akkor meg úgyis ott van a sajátja)?
VálaszTörlésNagyon ötletes jelmez. Gratulálok a kivitelezéshez!
VálaszTörlésNagyon aranyos a jelmez.Nagyon ügyes vagy.
VálaszTörlés