Oldalak

2009. február 5.

Colette játéka - Fityegők


Colette játékra hívott bennünket. Szeretem, ahogy "beugrik" egy elképzelés... aztán néhány órát még hagyom, hogy érlelődjön... :o)

Ezt a "virágot" abból a hálós anyagból varrtam, amit a festménynél is használtam. Nagyon beleszerettem, a narancs színt is imádom.




Nálatok is úgy működik, hogy mosogatás, takarítás, főzés közben jön az ötlet, vagy inkább leültök és gondosan elkezditek tervezgetni, hogy mit szeretnétek és hogyan.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Ja, és házimunka közben!

    VálaszTörlés
  2. Nálam úgy szokott beugrani a "nagy" ötlet, hogy lefekszem aludni, aztán csak jár az agyam... Annyi minden eszembe, jut, aztán reggelre felét elfelejtem. Kéne tartanom egy jegyzetfüzetet az ágyam mellett.

    VálaszTörlés
  3. Előre is elnézést kérve ! (legfeljebb a "blogger" kitörli" ! -)
    Röviden : 35,5 éve élek együtt "volt barátnőmmel" -és kb. az utóbbi 12 évben vettem észre (?) - mi mindent képesek a hölgyek EGYSZERRE /= egy időben csinálni! (Valahogy - "fel tud zaklatni" (...) mert én (ffi) nem úgy csinálnám! - de inkább hallgatok! -
    Ötletek "beugrása" : csak annyit, magyar és külföldi "személyek" is alkalmazzák! - ( papír/íróeszköz az ágy közelében -és álmaikat feljegyzik - már amikor ez sikerül.) - Remélem, elemlámpát is készítetek oda !- javaslom nektek is !- ha egy szobában alszotok bárkivel is. - Sőt ! van író, ki álmai alapján írt sikeres könyvet. ( majd máskor pontosítanám !- bocs!) -
    Bőbeszédűségért bocs' !
    Már csak annyit : ( ffi) szerettem mosogatni ! - dicséretet nem vártam! - de a "kritikát" meguntam! = [ nagy volt a mosogatószer fogyasztásom! ] - így aztán, - azóta - én is a mosogatógépet használom... ( kb. 14 l vízzel mosogat...) - persze, úgy is néz ki... ( ki-ki döntsön, ahogy jónak érzi !) -
    Pontatlan idézet !
    "hagyja a mosott ruhát másra, engem vigyen a padlásra !".... ( van "valóságalapja"...)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Leda és Edige! :o)
    @x!
    És a mosogatógép még az "ötletelésre" szánt időnket is megrövidíti. :o)

    VálaszTörlés
  5. Most látom, hogy itt még nem jártam fityegő nézőbe, bevallom annyian játszottatok, hogy a héten nem unatkoztam:))) A makramé is nagy ötlet!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Colette, hogy beugrottál ! :o)

    VálaszTörlés